Det blev en viltwok med ny smakblandning som gick snabbt att laga och som blev klart godkänd som middag!
Viltwok
1 paket fryst viltmästarskav
1 hackad lök
1 msk rapsolja
2 pressade vitlökar
1/2 röd chilifrukt
1 msk kapris
broccoli
1 skalad och skivad palsternacka
blötlagda soltorkade tomater
Fräs löken i oljan i en wokpanna eller i en stekgryta och lägg sedan i det frysta viltköttet. Låt det tina och skala av lager för lager. Tillsätt övriga ingredienser och låt det stekas på låg temperatur under lock tills broccolin och palsternackan är mjuk. Tillsätt klippta soltorkade tomater strax före servering eller låt dom bli ett tilltugg.
Maten fick 6 och 1/2 praliner av barnen som dock inte var särskilt hungriga och mest väntade på att få lördagsgodis!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar